buscador de rama de fargo de los pozos http://espanapildoras.com/ usos de la planta medicinal aloe vera

Destacado

ESDEVENIMENT:Nou esmorzar-networking “Oportunitats del Blockchain al món TIC” 20 de juny del 2018

El dimecres 20 de juny tindrà lloc un esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada "Oportunitats del Blockchain al món TIC", se celebrarà a l'edifici MediaTIC.

 

En aquesta sessió s'esposaran les oportunitats que ofereix la tecnologia blockchain al sector TIC, especialment a emprenedors i petites empreses que basen el seu model de negoci en la innovació (les conegudes com a startups). S'exposaran les dues visions del blockchain, la tecnològica i la econòmica, explicant quins son els trets més rellevants i quin pot ser l'impacte dels mateixos al sector TIC. S'exemplificaran les oportunitats de la tecnologia com a eina de construcció de projectes des d'un projecte liderat per l'Institut Català de l'Energia (Generalitat de Catalunya), en el que s'utilitza blockchain per a dotar d'autosuficiència energètica als ciutadans.

Taula rodona amb la participació de: * Dr. Jordi Herrera, Coordinador del Programa de Doctorat en Informàtica-Universtiat Autònoma de Barcelona i vicepresident de Blockchain Catalunya * Carlos Barbero, Fundador de BTC-Guardian i Tresorer de Blockchain Catalunya * Dra. Lluïsa Marsal, Innovadora Tecnològica a l'ICAEN-Generalitat de Catalunya i Presidenta de Blockchain Catalunya, serà ponent i la moderadora de la sessió.

L'acte tindrà lloc de 9.00 h a 11.00 h a l'edifici MediaTIC (Carrer Roc Boronat, 117, 08018 Barcelona). Posteriorment hi haurà un esmorzar-networking entre ponents i assistent

INSCRIPTIONS 

Modificado por última vez enMiércoles, 23 Mayo 2018 13:20
volver arriba