buscador de rama de fargo de los pozos http://espanapildoras.com/ usos de la planta medicinal aloe vera

HighlightsDirección
Address
Adreça

Torre Realia, Plaça d'Europa, 41 - 43

08908 - L'Hospitalet de Llobregat

Tlf +34 93 253 29 00

Fax +34 93 280 49 16

Mail: fgibert@kpmg.es

Web:http://www.kpmg.es

     

Description

A KPMG España tenim un objectiu clar: transformar el coneixement en valor en benefici dels nostres clients.

La qualitat, la innovació, el coneixement estratègic dels principals sectors empresarials i el reconegut prestigi i experiència dels nostres especialistes en cada àrea ens han convertit en el aliat de les empreses per a ajudar-los a anticipar les seves futures necessitats i a gestionar els seus riscos, a generar valor en les seves operacions corporatives, a facilitar el cumpliment de les normatives vigents i a assolir posicions de lideratge.

A través de les nostres 16 oficines, KPMG a España ofereix serveis d'auditoria, fiscals i d'assessorament legal, financier i de negoci amb una atenció propera sumada a l'experiència internacional de la xarxa de KPMG, present en 153 països, per guiar a l'empresa en els seus plans de negoci.

Los más de 4.000 profesionales de KPMG en España tenemos un objetivo claro: transformar el conocimiento en valor para el beneficio de nuestros clientes.

La calidad, la innovación, el conocimiento estratégico de los principales sectores empresariales y el reconocido prestigio y la experiencia de nuestros especialistas en cada área, nos han convertido en el aliado de las empresas para ayudarles a anticipar sus necesidades futuras y a gestionar sus riesgos, a generar valor en sus operaciones corporativas, a facilitar el cumplimiento de las normativas vigentes y a alcanzar posiciones de liderazgo.

A través de nuestras 16 oficinas, KPMG en España ofrece servicios de auditoría, fiscales y de asesoramiento legal, financiero y de negocio con una atención cercana que sumamos a la experiencia internacional de la red de KPMG, presente en 153 países, para guiar a la empresa en sus planes de negocio.

KPMG firms are some of the world’s leading providers of audit, tax and advisory services. They operate in 153 countries and have more than 152,000 people in all member firms around the world.

We aim to respond to the complex business challenges facing our clients. We adopt a global approach spanning professional disciplines, industry sectors and national borders.

We are organized around our Audit, Tax and Advisory practices.

 

Related Managers

Francisco Gibert Pibernat
Soci Responsable de KPMG a Catalunya, Balears i Andorra
Socio Responsable de KPMG en Cataluña, Baleares y Andorra
Partner
T: +34 93 253 29 00
Agusti Sánchez
Senior Manager
Senior Manager
Senior Manager
T: +34 932 532 900
Jordi Oliver
Soci
Socio
Partner
T: +34 932 532 900