buscador de rama de fargo de los pozos http://espanapildoras.com/ usos de la planta medicinal aloe vera

Destacado

22a NIT DE LES TELECOMUNICACIONS I LA INFORMÀTICA

Un any més, l'ACEC serà entitat col·laboradora de "La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, que enguany celebra la 22a edició el proper 23 de febrer de 2017 a l'Auditori de Barcelona. Aquesta edició de la Nit tindrà com a convidats d'honor al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell. La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica descobrirà els secrets del Programa Galileu i de la Computació Quàntica en una doble conferència de la mà de Xavier Benedicto i José I. Latorre (vegeu arxiu adjunt).

L’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) tornen a unir esforços per organitzar conjuntament aquesta trobada, que és l'esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.

I és que, a banda de ser la primera gran cita de networking de l'any entre professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC, l'acte constitueix el marc de lliurament dels Premis de la Nit, que enguany incorporen una nova categoria, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, que reconeix el mitjà de comunicació (ràdio, televisió, premsa o Internet) d'àmbit nacional o internacional, que hagi destacat per la seva tasca de comunicació i divulgació de les TIC.

Des de l'ACEC us animem a assistir-hi, i us recordem que els associats tenen unes condicions especials.

Per a més informació, seguiu l'enllaç.

volver arriba