buscador de rama de fargo de los pozos http://espanapildoras.com/ usos de la planta medicinal aloe vera

II Jornada sobre Igualtat de Gènere: Assetjament moral i sexual a l'empresa. Vídeo i entrevista a Miriam Mateos

Resum de la II Jornada sobre Igualtat de Gènere: Assetjament moral i sexual a l'empresa, que van organitzar l'ACEC i el Grup Pitagora el passat mes de setembre. El vídeo inclou una entrevista a Miriam Mateos, Consultora experta d'empresa i en temes de Gènere, que va participar en la jornada.

Jornada per l'empoderament de la dona a la consultoria TIC: Belén Villasante

Intervenció de Belén Villasante, Managing Director a ACCENTURE en la Jornada per l'Empoderament de la dona a la Consultoria TIC el passat mes de gener a la Seu d'ACEC.

Jornada per l'empoderament de les dones a la consultoria TIC: Elisabet Golobardes

Intervenció d'Elisabet Golobardes, Directora de l'Acadèmia La Salle i Sòcia Directora de Visibles en la Jornada per l'Empoderament de la dona a la Consultoria TIC el passat mes de gener a la Seu d'ACEC.

Jornada per l'empoderament de la dona a la consultoria TIC: Elisabetta Parrocco

Intervenció d'Elisabetta Parrocco, Directora Talent Management d'ALTRAN ESPAÑA en la Jornada per l'Empoderament de la dona a la Consultoria TIC el passat mes de gener a la Seu d'ACEC.

Jornada per l'empoderament de la dona a la consultoria TIC: Taula rodona

Taula rodona sobre la igualtat de la dona i el seu paper en les TIC a la Jornada per l'empoderament de la dona a la consultoria TIC el passat mes de gener a la Seu d'ACEC.

Página 1 de 2